2014-09-22

Hero Image

Mässa om effektiv styrning

Den 8 oktober hålls ESV-dagen, en mötesplats för personer som arbetar med ekonomistyrning i staten. Temat i år är effektiv styrning. Jämställ.nu och JiM kommer vara på plats och dela med sig av sina kunskaper i praktiskt jämställdhetsarbete.

ESV-dagen är en mötesplats för personer som arbetar med ekonomistyrning i staten. Årets ESV‑dag som kommer hållas på Stockholmsmässan i Älvsjö går under rubriken ”Att styra rätt – effektiv styrning för effektiv verksamhet”.

– I vår monter kommer vi att berätta om erfarenheterna av arbetet med jämställdhetsintegrering och visa på hur Jämställ.nu kan användas i det praktiska arbetet för jämställdhet, säger Lillemor Dahlgren, verksamhetsledare för Jämställ.nu och Jämställdhetsintegrering i Myndigheter (JiM).

Besökarna får bland annat veta mer om hur verksamhetsstyrningen kan utformas, hur controllerrollen ser ut idag och hur moderna myndigheter kan styras. Flera hundra personer kommer för att lyssna till föredrag, nätverka och ta del av nya idéer. Sista anmälningsdag är 26 september.

Partner Logo Partner Logo Partner Logo Partner Logo Partner Logo