Kalender

Kalendern baserar sig på Genderkalendern som är ett samarbete mellan NIKK, Kilden i Norge, Kvinfo i Danmark, Koordinationen for kønsforskning i Danmark, Minna i Finland och Nationella sekretariatet för genusforskning. På sidan Genderkalendern kan du nå kalendarierna på respektive lands webbplats. Följ länken nedan.

En fullständig förteckning av internationella arrangemang hittar du på Genderkalenderns webbplats.

Datum Plats Beskrivning Typ Länk
2019-08-26 ANGERED

Miniseminarium: Vad är sexuella trakasserier?

I samband med utställningen Draw the line erbjuder Jämställdhetsmyndigheten fyra miniseminarier på temat sexuella trakasserier. Invigningsseminariet har temat: Vad är sexuella trakasserier?

Läs mer
Seminar Jämställdhetsmyndigheten
2019-09-06 ANGERED

Miniseminarium: #metoo med fokus på bemötande

I samband med utställningen Draw the line erbjuder Jämställdhetsmyndigheten fyra miniseminarier på temat sexuella trakasserier. Ämnet för detta frukostseminarium är: #metoo med fokus på bemötande.

Läs mer
Seminar Jämställdhetsmyndigheten
2019-09-13 Angered

Miniseminarium: Vad säger lagarna om sexuella trakasserier?

I samband med utställningen Draw the line erbjuder Jämställdhetsmyndigheten fyra miniseminarier på temat sexuella trakasserier. Ämnet för detta lunchseminarium är: Vad säger lagarna om sexuella trakasserier?

Läs mer
Seminar Jämställdhetsmyndigheten
2019-09-24 Angered

Miniseminarium: Barn och ungas erfarenhet av sexuella trakasserier

I samband med utställningen Draw the line erbjuder Jämställdhetsmyndigheten fyra miniseminarier på temat sexuella trakasserier. Ämnet för detta kvällsseminarium är: Barn och ungas erfarenhet av sexuella trakasserier. Efter seminariet finns möjlighet att delta på en serietecknarworkshop.

Läs mer
Seminar Jämställdhetsmyndigheten
Partner Logo Partner Logo Partner Logo Partner Logo Partner Logo