Tillbaka till listan

Winnet Skåne söker verksamhetsledare!

Datum: 2016-02-15
Plats: Lund
Typ: GenderJob

Winnet Skåne söker verksamhetsledare!


I din roll som verksamhetsledare har du personal-, ekonomi- och utvecklingsansvar för verksamheten. I uppdraget ligger att vara en länk mellan anställda, uppdragsgivare, samarbetspartners, styrelse och medlemmar samt medverka i det strategiska arbetet tillsammans med styrelsen. I arbetet ingår även att representera föreningen externt. En viktig uppgift för dig blir att hitta vägar för finansiering, vilket bl a innebär kontakt med befintliga och potentiella samarbetspartners.

Vi söker dig som:

•Har gedigen erfarenhet av att driva och leda projekt med flera intressenter.
•Har god kännedom om möjligheter till projektfinansiering, där det ingår att skriva ansökningar om projektmedel, projektredovisningar samt projektbudgetering.
•Har erfarenhet av regionalt utvecklingsarbete.
•Har kompetens inom genus- och jämställdhetsarbete.
•Har erfarenhet av personal-, ekonomi- och utvecklingsansvar.
•Har en utbildning på högskolenivå som anses relevant för tjänsten.

Personen vi söker
Du skall ha goda ledaregenskaper och ha intresse och engagemang för att organisera en idéburen verksamhet i alla dess delar. Det är viktigt att du brinner för jämställdhetsfrågor och har ett starkt intresse för regionalt utvecklingsarbete.

Arbetet ställer krav på en god förmåga att kommunicera såväl skriftligt som verbalt på både svenska och engelska. Du är van att arbeta självständigt och organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Tjänsten kräver att du har körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du är en person som har god förmåga att möta människor och skapa förtroende, trygghet och engagemang. I ditt ledarskap är du tydlig, kommunikativ, drivande, motiverande och resultatinriktad.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande.

Anställningen är en allmän visstidsanställning året ut med goda möjligheter till förlängning. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Tillträde under våren 2016.

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev snarast, dock senast den 15 februari till Katarina Erlingson, styrelseordförande, på katarina.erlingson@winnet.se. Mejla eller ring gärna om du har frågor, tel 0760-194595. Du kan också läsa mer på vår hemsida: www.winnetskane.se.