Tillbaka till listan

WINNET Skåne söker projekt/process-ledare

Datum: 2016-06-30
Plats: Lund
Arrangör: WINNET Skåne
Typ: GenderJob

WINNET Skåne söker projekt/process-ledare

I Jämställdhetsverkstan kommer deltagarna att nå kunskap till nya vägar för att uppnå jämställdhet i sina respektive verksamheter. Verkstäderna är ett forum för att diskutera möjligheter, utmaningar och hinder för en jämställd utveckling i organisationernas verksamheter.

Jämställdhetsverkstan är ett jämställdhetsprojekt finansierat av MUCF, Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, och kommer pågå från 1 augusti 2016 till 31 maj 2017.

I din roll som projektledare har du övergripande ansvar för projektet som helhet, det innebär att du är ansvarig för såväl verkstädernas genomförande och innehåll, som administration, rapportering, viss ekonomi och uppföljning.

Vi söker dig som har:
• Högskoleutbildning på minst kandidatnivå i genusvetenskap, eller motsvarande
• Dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete med jämställdhetsintegrering och jämställdhetsmetoder
• Dokumenterad erfarenhet av processledning i förändringsarbete
• Förståelse för den idéburna sektorns villkor
• Viss förståelse för regionala utvecklingsfrågor

Vi ser att du är en person med pedagogisk kompetens, som har erfarenhet av såväl projektledning som processledning och/eller utbildning. För att lyckas med arbetet behöver du vara vägledande och ha en förmåga att engagera och entusiasmera. Vi lägger stor vikt vid att du har en god kunskap om olika jämställdhetsmetoder och hur de kan integreras i olika typer av verksamheter. Arbetet ställer krav på god förmåga att kommunicera såväl skriftligt som verbalt. Du är van att arbeta självständigt och kan organisera och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Vi välkomnar sökanden med en mångfald av bakgrunder och kompetenser.

Anställningen är en allmän visstidsanställning under projekttiden 1 augusti 2016-31 maj 2017. Tjänstgöringsgraden är 80 %.