Tillbaka till listan

Volontärsamordnare Ladyfest Göteborg

Datum: 2016-06-30
Plats: Malmö
Arrangör: Agenda: Jämlikhet
Typ: GenderJob

Volontärsamordnare Ladyfest Göteborg

Vi söker nu en volontärsamordnare för Agenda: Jämlikhet-Malmö som tillsammans med volontärgruppen i Malmö kommer arbeta med att driva och sprida den lokala webbplatsen i Malmö.

Agenda: Jämlikhets volontärprojekt drivs genom föreningen Ladyfest Göteborg och finansieras med stöd från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.

Arbetsuppgifter:
- Planera och hålla i möten med volontärredaktionen var tredje vecka- upplägget för mötet, boka lokal, köpa fika med mera.
- Sprida Agenda: Jämlikhets redaktionsarbete och inspirera fler att engagera sig.
- Att arbeta strategiskt med rekrytering ut ett mångfaldsperspektiv. - Jobba nära befintliga volontärer i arbetet med att rekrytera nya
- Planera och genomföra utbildningsdagar av nya volontärer
- Stötta styrelsen i att sprida Agenda: Jämlikhet till nya målgrupper

Du förväntas arbeta ungefär 8 timmar per vecka och rapportera dina timmar och vilka dagar du planerar att jobba. Du har frihet att själv planera när under veckan du tänker arbeta dina 8 timmar. Ofta kan det vara bra att sprida ut timmarna under några tillfällen per vecka, medan det ibland kommer krävas att jobba heldagar, exempelvis om det är utbildning. Arbete på kvällar och helger kommer förekomma. Då kontakten med projektledaren huvudsakligen sker på distans är det av stor vikt att du är självständig i ditt arbetssätt och har god kommunikationsförmåga.

Läs mer på Arbetsförmedlingens webbplats.