Tillbaka till listan

VÄLKOMNA PÅ NÄTVERKSTRÄFF!

Datum: 2017-04-04
Tid: 17:00-19:00
Plats: Malmö
Arrangör: make equal | Malmö mot diskriminering | KRUT, Medarrangörer: Tjejer i Förening, Flickaplattformen, Kulturhuset Trean, Trans- och Tjejjouren i Malmö.
Typ: Meeting

VÄLKOMNA PÅ NÄTVERKSTRÄFF!

Vi bjuder på fika, lär känna varandra och delar erfarenheter och kunskap. Anmäl dig genom att maila jon@makeequal.se senast 31 mars, skriv om du har några allergier eller tillgänglighetsbehov.

Arrangörer är Make Equal, Malmö mot Diskriminering och KRUT.

Make Equal är lösningsfokuserade jämlikhetsexperter som jobbar för - och uppmanar till - praktiskt jämlikhetsarbete. Make Equal Stories handlar om att samla in berättelser om diskriminering och utanförskap, med fokus på unga. Läs mer på www.stories.makeequal.se.

Malmö mot Diskriminering (MmD) är en lokal antidiskrimineringsbyrå som ger gratis juridisk hjälp utifrån diskrimineringslagen. I projektet Diskriminering mot Barn och Unga (DiBU) är barn och ungas erfarenheter viktigast. Vi tror att vuxna behöver lyssna mer på vad barn och unga har att säga om diskriminering. Läs mer på: www.malmomotdiskriminering.se.

Med KRUT utformar vi en ny verksamhet på Stadsbiblioteket i Malmö för unga mellan 14-25 som vill mötas, skapa och göra sina röster hörda. Läs mer på www.krutmalmo.wordpress.com.

Medarrangörer: Tjejer i Förening, Flickaplattformen, Kulturhuset Trean, Trans- och Tjejjouren i Malmö.