Tillbaka till listan

Samordnare för lika villkorsfrågor

Datum: 2017-01-16
Plats: Solna
Arrangör: Karolinska institutet
Typ: GenderJob

Samordnare för lika villkorsfrågor

Tillsammans med KI:s tre verksamhetsstyrelser och KI:s ledning kommer du ta fram förslag på nya riktlinjer och arbetsmetoder samt att arbeta med implementering av dessa. Du kommer även att hålla i utbildningar, både på svenska och engelska, för att öka kunskapen bland studenter och anställda.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant akademisk samhällsvetenskaplig utbildning, gärna med fördjupade kunskaper om en eller flera av diskrimineringsgrunderna.

Det är meriterande att ha erfarenheter av strategiskt och operativt likavillkorsarbete, gärna från universitetsvärlden eller annan offentlig verksamhet. Det är också meriterande om du har erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändringsprocesser.

Det är av stor vikt att du kan hålla utbildningar om lika villkor både på svenska och engelska för stora och små grupper. Du måste även ha förmåga och erfarenhet av att skriva riktlinjer m.m. Eftersom KI har både svensktalande och engelsktalande medarbetare är det mycket viktigt att du förutom svenska även behärskar engelska i tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetsuppgifterna förutsätter att du kan arbeta självständigt och drivande men även har mycket god samarbetsförmåga och ett lösningsorienterat synsätt.