Tillbaka till listan

SAKKUNNIG PRESSEKRETERARE TILL FREDRIKA BREMER FÖRBUNDET

Datum: 2016-05-15
Plats: Stockholm
Typ: GenderJob

SAKKUNNIG PRESSEKRETERARE TILL FREDRIKA BREMER FÖRBUNDET

I rollen som pressekreterare ansvarar du för att i nära samarbete med förbundets ordförande genomföra planering, strategi och samordning av Fredrika Bremer Förbundets externa och interna kommunikation. Som sakkunnig kommer du att, tillsammans med styrelsen, driva och genomföra kunskapshöjande och utåtriktade projekt såsom kampanjer, seminarier och debattartiklar etc. I tjänsten ingår även medlemshantering, administration och fakturahantering samt projektledning av våra årliga evenemang, samarbeten med andra organisationer samt styrelsemöten och programverksamhet.

Arbetet sker på vårt kansli, främst kontorstid, men kan även innebära vissa oregelbundna arbetstider, resor samt visst helgarbete. Vi söker en självgående och drivande person med intresse för jämställdhets- och samhällsfrågor. Vi vill att du har en aktiv erfarenhet av folkrörelser och du delar Fredrika Bremer Förbundets värderingar.

Du har en dokumenterad erfarenhet av att driva och leda projekt med eget ansvar för projektbudget och rapportering. Vi ser det som meriterande om du har någon form av erfarenhet av externfinansiering, medlemsvärvning eller internationella/nationella nätverk mellan olika organisationer, föreningar eller företag.

Som person är du trygg i dig själv och uttrycker dig rakt och tydligt och sätter högt värde på ett positivt och lösningsorienterat arbetsklimat!

Kompetenskrav:

Relevant akademisk examen
Bra nätverk inom opinionsbildning och PR
Flera års erfarenhet inom extern kommunikation och marknadsföring
Representativ och kunnig i jämställdhetsfrågor
Flexibel och stresstålig
Van projektledare samt god administratör
Aktiv inom sociala medier
Låter det här intressant? Skicka då en ansökan senast den 15 maj 2016 till kansli@fredrikabremer.se.

I ansökan bifogar du ditt CV (dina tidigare anställningar, utbildningar, ideella engagemang) och besvarar följande två frågor:

Varför vill du jobba för Fredrika Bremer Förbundet?
Varför passar just du för tjänsten?
Mer information om Fredrika Bremer förbundet hittar du på hemsidan www.fredrikabremer.se

Tjänsten är på heltid, visstidsanställning på två år (med möjlighet till förlängning) placerad i Stockholm och avser tillsättas snarast.