Tillbaka till listan

Kommunikatör (vikariat)

Datum: 2016-11-14
Plats: Göteborg
Arrangör: Göteborgs stad
Typ: GenderJob

Kommunikatör (vikariat)

Du ska kunna uttrycka dig i både tal och skrift på ett sätt som uppfattas enkelt och som är lätt att förstå. Det är meriterande om du har erfarenhet av uppföljnings- och utvärderingsarbete samt av utåtriktade evenemang. Du har ska ha kompetens inom likabehandlingsområdet och arbeta utifrån ett genus- och mångfaldsperspektiv.

Du ska vara väl förtrogen med Officepaketet och Adobe Creative Suite samt ha god känsla för färg och form. Du har goda kunskaper inom något webbpubliceringsverktyg (Göteborgs Stad använder WCM) samt grundläggande kunskaper i Wordpress och html.

Uppdraget kräver att du har mycket god förmåga att samarbeta, arbeta mot deadlines, se helheter och vara bra på att prioritera och organisera. Du ska vara känd för att ha ett starkt innovativt driv, kunna ha många bollar i luften samt leverera resultat i tid. Du måste kunna arbeta självständigt och ta ansvar för din egen arbetsdag och arbetsflöde.

Som person är du relationsskapande och positiv samt bra på att underhålla förtroendefulla relationer.
För att vi lättare ska kunna bedöma om du är rätt person för tjänsten, vill vi gärna att du i ansökan berättar hur du har arbetat med ett projekt eller uppdrag utifrån planering, genomförande och resultat samt bifogar ett arbetsprov på en trycksak eller annons du har layoutat.