Tillbaka till listan

Kommunikatör med inriktning webbutveckling, vikariat

Datum: 2018-04-27
Plats: Göteborg
Arrangör: Jämställdhetsmyndigheten
Typ: GenderJob

Kommunikatör med inriktning webbutveckling, vikariat

Tillsammans med chef och övriga medarbetare på kommunikationsavdelningen kommer du att vara med och forma myndighetens identitet och hitta rutiner för det kontinuerliga kommunikationsarbetet.

Vi söker dig som tar eget ansvar i genomförande av såväl operativa som strategiska frågor. Du som ser vad som behöver göras och får det gjort. Du är bra på att samarbeta och på att få andra att göra det. Du planerar, genomför och följer upp kommunikationsaktiviteter. Du gillar att utveckla verksamhet och bygga nytt.

Kommunikationsenheten består av sju medarbetre och är väl förankrad i myndighetens kärnuppdrag. Rollen kräver att du själv har god förståelse både för utmaningen att kommunicera med ett myndighetsperspektiv och för de sakfrågor och aktörer myndigheten samarbetar med. Den vi söker kommer att få huvudansvar för samordning, underhåll och utveckling av samarbetsportalen jämställ.nu, inklusive dess engelska motsvarighet includegender.org. Du kommer också att vara delaktig i myndighetens övriga kommunikationsarbete.

I arbetsuppgfiterna ingår bland annat att utveckla och publicera av digital kommunikation, skriva och redigera artiklar samt ansvara för sociala medier och nyhetsbrev. Du håller i möten och arrangemang av olika slag.

Vi söker dig som är en god kommunikatör och har ett genuint engagemang för verksamhetens uppdrag. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som t.ex. samarbetsförmåga och ett strategiskt förhållningssätt.

Välkommen med din ansökan senast den 27 mars 2018.