Tillbaka till listan

Kommunikatör med fokus jämställdhet

Datum: 2016-10-02
Plats: Karlstad
Arrangör: Region Värmland
Typ: GenderJob

Kommunikatör med fokus jämställdhet

Vi söker dig med hög social kompetens och ett genuint samhällsintresse. Vi ser gärna att du har kunskaper om och erfarenhet av att tidigare ha arbetat med jämställdhetsfrågor.

Du är en relationsskapare, är serviceinriktad och har ett strukturerat arbetssätt. Du är bra på att arbeta självständigt och på att ta initiativ till förändring och utveckling. Du har en god stilistisk förmåga och är en rutinerad skribent som är van att kommunicera i olika kanaler, inte minst de digitala, och har en känsla för form och språk i sociala medier. Du är trygg i att prata inför publik och bra på att planera, leda och genomföra föreläsningar och workshops.

Du kommer att tillhöra kommunikationsstaben på Regionkontoret i Karlstad, men jobba i nära samverkan med vår genusutvecklare. Dina arbetsuppgifter spänner från det rent strategiska till det operativa. Fokus ligger på kommunikation inom jämställdhet och mångfaldsområdet, men samtliga förekommande arbetsuppgifter på en kommunikationsstab kan bli aktuella.