Tillbaka till listan

Jämlikhetsutvecklare vid Örebro universitet

Datum: 2016-05-23
Plats: Örebro
Typ: GenderJob

Jämlikhetsutvecklare vid Örebro universitet

Då vår tidigare jämlikhetsutvecklare övergått till andra utmaningar söker vi nu en ersättare.
Arbetsuppgifter

I arbetet som jämlikhetsutvecklare ingår utredningsarbete och handläggning samt framtagande av styrdokument inom området. Arbetet innebär även att informera och ge kompetensutveckling inom organisationen och att stödja och genomföra projekt inom jämlikhetsområdet. Utöver detta förväntas du vidareutveckla och upprätthålla samarbete med institutioner och administrativa avdelningar. Arbetet sker i nära samarbete med övriga tjänstemän inom området, med universitetets jämlikhetsråd och med det lokala nätverket.
Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet från kvalificerat utredningsarbete inom högskoleförvaltning eller annan offentlig förvaltning. Du har god kunskap om praktiskt arbete med jämlikhets- och jämställdhetsfrågor. Vi ser även att du har en pedagogisk förmåga samt är förtrogen med den akademiska organisationen. Du har en akademisk examen.

Arbetet ställer krav på god stilistisk och kommunikativ förmåga liksom problemlösande analytisk förmåga. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, förmåga att arbeta självständigt och att möta andra människor på ett förtroendeingivande och respektfullt sätt, samt god samarbetsförmåga.

Vi förutsätter att du är flexibel och öppen för förändringar och kan arbeta kvalitetsmedvetet och ansvarstagande.

Inom Örebro universitet förväntar vi oss att medarbetarskap genomsyras av mod, ansvar, engagemang och respekt. Mod att vara öppen för utveckling och förändring, ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, engagemang att samverka och bidra till utveckling samt respekt genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.
Jämlikhet

Vår ambition är att ha en arbetsplats som präglas av jämställdhet och mångfald.

Då arbetsgruppen idag till övervägande del består av kvinnliga medarbetare finns önskemål om en mer blandad arbetsgrupp.
Information

Anställningen är tillsvidare, 100 procent, med tillträde snarast. Örebro universitet tillämpar i förekommande fall provanställning. Individuell lönesättning tillämpas.

För mer information är du välkommen att kontakta kanslichef Bo Magnusson tel. 019-30 35 25.
Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök" (observera att denna funktion inte fungerar i mobil eller surfplattor).

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

Personligt brev

CV

Kopior av relevanta betyg/intyg

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Läs mer och ansök här: http://bit.ly/1NRjqDb