Tillbaka till listan

Från #metoo till handling

Datum: 2018-10-23
Tid: 08:30-16:30
Plats: Umeå
Arrangör: Länsstyrelsen Västerbotten
Typ: Conference

Från #metoo till handling

Välkommen till en nationell skoglig jämställdhetskonferens som anordnas av Skogslänet Västerbotten och Nolia AB.

Denna gruppering genomför denna konferens för att tillsammans med skogssektorn syna den skogliga normen och göra sektorn mer inkluderande och jämställd.

Inom samarbetet Skogslänet Västerbotten har Länsstyrelsen Västerbotten, Skogsstyrelsen, SLU, Region Västerbotten och flera av länets företag under flera år arbetat för att förändra strukturer och föreställningar som begränsar kvinnor och män att aktivt bruka, äga, vistas i och arbeta i skog. Denna gruppering har gemensamt antagit en avsiktsförklaring och arbetar aktivt för att få fler skogliga aktörer att ansluta sig till arbetet för en mer jämställd skogssektor.

Nolia AB som sedan 1984 arrangerar Skogsnolia, den ledande skogsmässan i norra Sverige, gör nu gemensam sak med Skogslänet Västerbotten och genomför en konferens för att syna den skogliga normen i akt och mening att göra skogssektorn mer inkluderande för alla.

Målgrupp: Skogsägare, studenter, skogsföretag, skogsbruk, myndigheter, organisationer inom skoglig sektor, politiker etc.

VAR: Nolia, Signalvägen 3 Umeå

KOSTNAD: 500 kronor exkl. moms. Kostnadsfritt för studenter.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 12 okt 2018