Tillbaka till listan

Demokrati och jämställdhetsutvecklare i Uddevalla kommun, Kommunledningskontoret

Datum: 2015-11-04
Plats: Uddevalla
Typ: GenderJob

Demokrati och jämställdhetsutvecklare i Uddevalla kommun, Kommunledningskontoret

Beskrivning
Arbetsplatsen är kommunledningskontorets ekonomiavdelning på enheten för planering och styrning.

Enheten för planering och styrning arbetar för att ge den politiska och verkställande ledningen bra underlag avseende ekonomi och verksamhet. Centralt för enheten är att verka för att relevant information görs tillgänglig med ett kommunalt helhetsperspektiv i planering, uppföljning och analys. I uppgiften ingår övergripande ansvar för att bereda ärenden, driva och följa upp kommunens övergripande arbete med fokus på medborgardialog och jämställdhetsintegrering.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vikariera för vår demokrati- och jämställdhetsutvecklare. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med 4 andra personer. Du kommer att arbeta med att stötta förvaltningarna samt den politiska och verkställande ledningen i arbetet med medborgardialog och jämställdhetsintegrering. I arbetsuppgifterna ingår utredningar inom berörda områden samt att vara kontaktperson gentemot nätverk kommunen deltar i.

Kvalifikationer

Relevant högskoleutbildning. Erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter i en politiskt styrd organisation. Som person är du självgående, flexibel, strukturerad samt har en god analysförmåga. Du har också god förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi vill att din ansökan innehåller ett personligt brev, CV samt meritförteckning. Välkommen med Din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2015-11-04

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Vår värdegrund är Öppenhet, Respekt och Professionalitet och beskriver vårt förhållningssätt i mötet med våra kunder, kommuninvånare och brukare.