Tillbaka till listan

C/CE-chaufför med intresse för jämställdhetsarbete

Datum: 2016-10-27
Plats: Stockholm
Arrangör: Jobzone
Typ: GenderJob

C/CE-chaufför med intresse för jämställdhetsarbete

Tjänsten kommer till stor del bestå i sedvanliga chaufförssysslor ute hos våra kundföretag. Skillnaden är att du två dagar i månaden kommer att arbeta med att utveckla Jobzones jämställdhetsarbete tillsammans med en, eller ett par, personer från kontoret.

Du kommer dock hela tiden att ha jämställdhetsfrågan i åtanke, även när du är ute och kör. Det kan exempelvis handla om att observera hur det ser ut ute på lastplatser och hos kunder för att få en uppfattning om hur Jobzone kan jobba för en bättre arbetsmiljö för både kvinnor och män. Allt är inte ristat i sten, det är där DU kommer in!

ör att passa till denna tjänst har du ett intresse för jämställdhetsfrågor. Du är idérik och kommunikativ på ett bra sätt. Troligtvis har du arbetat inom branschen i några år och har tankar och erfarenheter kring jämställdhetsaspekten. Du har C/CE-kort, YKB samt Digitalt färdskrivarkort.

Som ambulerande bemanningskonsult behöver du vara flexibel i ditt sätt samt se förändring som något positivt! Du kommer få många bra erfarenheter av olika kunder och körningar, både stort och smått, nära och långt.

Vi ser i första hand kvinnliga sökanden för att jämna ut könsfördelningen.