Tillbaka till listan

ÄR DU FREDRIKA BREMER FÖRBUNDETS NÄSTA PRAKTIKANT?

Datum: 2016-04-25
Plats: Stockholm
Arrangör: Fredrika Bremer Förbundet
Typ: GenderJob

ÄR DU FREDRIKA BREMER FÖRBUNDETS NÄSTA PRAKTIKANT?

Nu söker Fredrika Bremer Förbundet praktikanter med placering på kansliet i Stockholm till hösten 2016. Som praktikant hos oss medverkar du i vårt kommunikationsarbete, den löpande verksamheten och är delaktig i organisationens projekt.

Fredrika Bremer Förbundet är en av Sveriges äldsta jämställdhetsorganisationer och är en ideell förening som arbetar för ett jämställt samhälle där kvinnor och män lever i ett kompanjonskap. Fler kvinnor där makten finns. Fler män där barnen finns. Jämställda löner. Det är förbundets recept för ett jämställt samhälle!

Vi ser gärna att sökande har kompetens inom kommunikation men viktigast är ett brinnande engagemang för jämställdhet. Praktiktjänstgöringen är varierande och innefattar även medlemskontakt och hantering av medlemsregister, arbete med våra stiftelser och att driva projekt och uppgifter som rör vårt medlemskap i Sveriges Kvinnolobby.

Kvalifikationer:
• Intresse för kvinnors mänskliga rättigheter
• Kunskap om genusfrågor
• Kan uttrycka dig väl i tal och skrift
• Kunskap i kommunikation, webb och sociala medier
• Erfarenhet av föreningsliv/ideell verksamhet är önskvärt
Praktiken är oavlönad och bör vara en del av din utbildning. Välkommen med din ansökan och CV till kansli@fredrikabremer.se senast den 25 april.
För mer information kontakta
Kansliet: kansli@fredrikabremer.se eller 0732 55 44 00